Elena Perales Andreu & Camila Nebbia: Huella ignorada - Ignored trace

Grenseløs poesi

Fredag 23. september, kl. 17:30–18:30
Gratis

Visninger og billetter

Fredag 23.9.

17:30–18:30
Verdenspremiere
Sentralen (Gymsalen)
Gratis

Ingen kvinne er en øy i dette grenseoverskridende Ulysses-prosjektet.

Elena Perales Andreu & Camila Nebbia: Huella ignorada / Ignored trace (2022, WP)

Ulysses er en europeisk plattform som skal oppmuntre til samarbeid og promotering av ferske talenter innen ny musikk.

Årets Ultima-presentasjon av deltagere i Ulysses-prosjektet er en multimedia-performance som kombinerer lydkunst, tale, bilder og bevegelse.
Camila Nebbia og Elena Perales Andreu presenterer en sømløs miks av ord, elektroakustisk og akustisk musikk og bevegelse, der fokus ligger på hvordan forskjellige språk kan møtes og transformeres til en poesi uten grenser.

Ignored trace er et stykke i tre satser, der de to musikerne/utøverne øser av personlige erfaringer og deres bakgrunn i Sør-Amerika og Sør-Europa. De søker etter forbindelser og felles grunn. Ignored trace tar utgangspunkt i tre dikt av Gata Cattana, Gloria Fuentes og Alejandra Pizarnik, og verket er et flettverk av lydpoesi, lysdesign som styres live av kroppsbevegelser ved hjelp av dataprogrammet Light Wall System, akustisk og elektroakustisk musikk og bildeprojiseringer.

Camila Nebbia er en saksofonist, komponist, improvisatør og multikunstner fra Buenos Aires, som nå har Hamburg som sin base. Elena Perales Andreu er en multikunstner og klarinettist som arbeider med både performance, improvisasjon, komposisjon og bildekunst.

Konserten er en del av Ulysses Networks program Ulysses Journeys for Performers, som er støttet av EUs Creative Europe Programme.

Elena Perales Andreu & Camila Nebbia: Huella ignorada / Ignored trace (2022, WP)
I. Desarmar un sueño
II. Huella ignorada
III. Dureza circular

I samarbeid med

Med støtte fra