Gratis konserter, utstillinger, lydverk og installasjoner

Opplev et bredt utvalg av gratisarrangementer på årets Ultima! Konserter, utstillinger, lydverk og installasjoner vil være tilgjengelig under hele festivalperioden, og vi kan garantere at du vil oppdage noe du kanskje ikke visste at du ville like.

En audiovisuell konsertinstallasjon som utforsker stillheten og tilstedeværelsen i verden. Hvilken rolle spiller musikk og lyd i samfunnsutfordringene vi står overfor?Billett må hentes.

Den Tokyo-baserte kunstneren Yuko Mohri har med installasjonen I/O skapt et organisk økosystem hvor formen og bevegelsen på verket responderer fleksibelt på utstillingsrommets karakter.

Velkommen til et dansebasert kunstverk i tre deler på Hukodden! Verket omhandler blant annet hvordan ufrivillige reiser og møter er med på å forme vår kultur og oss som enkeltpersoner. Billett må hentes.

Gjør deg klar for neste generasjons komponister! I denne første av to konserter (se også Sonisk Hage 23. sep) presenteres en rekke grenseutfordrende verk fra studenter ved NMH. Denne kvelden fokuserer på verk skrevet for akustiske instrumenter.Billett må hentes.

Norske og greske studenter finner tonen over nettet i Transmissions, et kunstnerisk utvekslingsprosjekt og en hyllest til grenseoverskridende samhandling.Billett må hentes.

Sonisk Hage er tilbake – denne gangen med elektroakustiske komponister! Finn ut hvordan neste generasjons komponister hører verden gjennom elektroakustisk musikk, eksperimentelle verk og nye fremføringsstrategier.

Billett må hentes.