Ultima og Mirage på Vega Scene

Helaften med dokumentarfilm og musikk på Vega Scene

Lørdag 25. september, kl. 20:30
Gratis

Jenny Berger Myhre: Here Is Always Somewhere Else
Carmen Villain DJ set

I samarbeid med filmfestivalen MIRAGE, presenterer Ultima musikk fra Carmen Villain og en lyddokumentar fra Jenny Berger Myhre. Dette innlemmes i MIRAGEs filmprogram for kvelden på Vega. Mer informasjon om programmet finner du her (https://www.mirage.no)

Arrangementet er gratis, men billett er nødvendig.

Hent billett til konsert med Jenny Berger Myhre her.
Hent billett til DJ-sett med Carmen Villain her.

Jenny Berger Myhre: Here Is Always Somewhere Else
Salongen, 20:30 & 22:00

Here Is Always Somewhere Else av kunstner Jenny Berger Myhre er en samling lydpostkort fra november 2020 – en tid hvor det for mange var utenkelig å reise til utlandet. Verket ble opprinnelig laget for radio.

Liveopptredenen av verket blir en blir en slags «radiokino» med sammenflettede lydbilder, samtaler og improvisasjoner.

Verket er sydd sammen av korrespondanse mellom Jenny og musiker Camila de Laborde, og er en slags dagbok med innspillinger fra reiser til Sverige, Oslo, Mexico, Japan, Litauen og Palestina. Liveopptredenen blir en slags «radiokino» hvor ulike lydbilder, samtaler og improvisasjoner flettes sammen.

Carmen Villain DJ set
23:00

Den norsk-meksikanske kunstneren Carmen Villain lager stemningsfull musikk ved å kombinere elementer fra sjangre som fourth world, dub og ambient.

Gjennom eksperimentell tilnærming til produksjon og komposisjon skapes en håndfull abstrakte lydbilder, rike på detaljer og gjennomsyret av vakre harmonier og melodier.

Carmen vil fremføre et spesielt DJ-sett som del av kveldens filmprogram, og gjennom dette bidra med nye lydmessige dimensjoner og kontekster til de levende bildene.

I samarbeid med

Mirage filmfestival Oslo

Med støtte fra

Sparebankstiftelsen DNB