Artister

Festivalhotell og hvordan komme seg dit

Vårt festivalhotell er Comfort Hotel Grand Central der tilreisende artister og delegater er innlosjert under festivalen. Hotellet ligger sentralt til midt i Østbanehallen.
Den enkleste og raskeste måten å komme seg til/fra Oslo Lufthavn Gardermoen på er med Flytoget. Hotellet ligger kun få minutters gange fra plattformen og du kan gå tørrskodd til hotellet derfra. Dersom du har behov for å bli møtt av en av våre frivillige, gi beskjed i god tid i forveien.

Comfort Hotel Grand Central
Adresse: Jernbanetorget 1, Østbanehallen, 0154 Oslo, Norge
Telefon: +47 22 98 28 00

Festivalkontor
Ultima har festivalkontor på i andre etasje på Sentralen i Oslo sentrum, ca. 5 minutters gange fra hotellet.
Adressen er Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo. Åpningstidene i festivalperioden er hver dag fra kl. 10 – 18.

Festivalprogram
Ultima har ikke et trykt program, men du kan hente et miniprogram med oversikt over alle festivalarrangementene på festivalkontoret. Miniprogrammet kan også lastes ned her. For mer detaljert informasjon om hvert arrangement, besøk våre programsider.

Konsertbilletter
Ultimafestivalen har ikke festivalpass, så du trenger billetter til hvert enkelt arrangement. Antall fribilletter til egen konsert er definert i kontrakten. Det finnes ingen gjesteliste utover dette. Artister får to fribilletter til et utvalg konserter ved ledig kapasitet. Vennligst kontakt billetter@ultima.no med billettønsker.

Ultima Festival Hub
I Vinterhagen på Sentralen kan du møte andre artister, frivillige, stab og delegater.
Artister får rabattert drikke i Vinterhagens bar. Du må vise frem et festivalbånd, som kan hentes på festivalkontoret.

Mat og bevertning
Det vil være enkel servering med kaffe, te, frukt og kjeks på konsertstedene. Det finnes mange hyggelige kafeer og restauranter i Oslo. Besøk Visit Oslos nettsider for tips om aktiviteter og spisesteder i byen.

Transport
Vi oppfordrer våre artister til å benytte seg av kollektivtilbudet for å komme seg til og fra festivalarenaene. Sjekk info om transport og billetter på ruter.no.

Fakturainformasjon
Faktura sendes som EHF via organisasjonsummer eller på e-post til alf@ultima.no etter utført oppdrag. Faktura merkes med produksjonsnavn og dato.

Organisasjonsnummer: 990 703 043
Fakturaadresse:
Ultima Oslo Contemporary Music Festival / Ultimafestivalen
Besøksadresse: Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo
Postadresse: c/o Sentralen, Pb 183 Sentrum, 0102 Oslo

Varsling om trakassering og diskriminering
Har du opplevd kritikkverdige forhold på Ultima? Vennligst fyll ut dette skjema (anonymt) her

Programforslag

Ultima er Nordens største samtidsmusikkfestival som årlig presenterer mer enn 60 produksjoner med over 150 opphavspersoner og 400 utøvere involvert. Vi tar imot programforslag fra profesjonelle komponister, ensembler og kunstnere.

Ønsker du å bidra kunstnerisk på Ultimafestivalen, send inn ditt programforslag til program@ultima.no.
Vi får mange programhenvendelser og ber om forståelse for at det kan ta tid å få svar.

Hva er vi ute etter?
Vi søker nyskapende og eksperimentelle verk og produksjoner i ulike formater: installasjoner, konserter, audiovisuelle og interaktive prosjekter. Ultima vil gjenspeile mangfoldet i samfunnet både blant publikum, på og bak scenen, og ønsker derfor søkere med ulik alder, kjønn, seksuell orientering, religion og etnisk bakgrunn.