Ultima x byLarm: Anja Lauvdal & Laurel Halo

Et naturlig høydepunkt både på Ultima og by:Larm

Lørdag 17. september, kl. 23:55–01:00
1840–1840 kr

Inngang med by:Larm-pass

Et møte mellom musikalske sjelefrender, med impro, synth og beats.

Et nytt samarbeid har oppstått mellom Ultimafestivalen og by:Larm – et rom der trefningspunkter mellom samtidsmusikk og eksperimentell pop/elektronika utforskes. I år har vi den store gleden å presentere en eksklusiv duett mellom Anja Lauvdal, en av Norges mest respekterte jazz/avant pop-artister, og den internasjonalt anerkjente produsenten og artisten Laurel Halo.

Anja Lauvdal veksler fritt mellom piano, synth og elektronikk, og har gitt ut musikk siden 2013. Hun er delaktig i en rekke ensembler og samarbeidsprosjekter, og spiller med Jenny Hval både live og i studio. I tillegg er hun medlem i band som Broen, Moskus, Skrap og Skadedyr.

Laurel Halo drar veksler på både Detroit techno, musique concrète, filmmusikk og jazz. Musikken hennes formidler på sirlig vis stress, forfall og et spektrum av følelser, i en utforskning av flyktighet og nedlevering. Hun er fra USA, men jobber i Tyskland, og har utgitt en rekke album på labler som Hyperdub, Honest Jon's og Latency.

Halo har opptrådt på scener, klubber og i institusjoner verden over, blant annet Southbank Centre, Sydney Opera House, The Kitchen, CTM/Transmediale, Sónar og jazzfestivalen i Montreaux. Blant artistene og kunstnerne hun har jobbet med, er Moritz von Oswald, Metahaven, Perfume Genius, Kevin Beasley, Julia Holter, John Cale og The London Contemporary Orchestra.

Dette er starten på et nytt partnerskap mellom Ultima og by:Larm.
Sjekk også vår event på Kafe Hærværk tidligere på dagen.

Laurel Halo. Foto: Felix Brüggemann.

Anja Lauvdal

Piano

Anja Lauvdal

Elektronikk

Laurel Halo

I samarbeid med

by:Larm

Relatert innhold